Gastenboek

38 berichten op 2 pagina's
Monique van 't Schip
14-08-16 11:08:09
Nu ik begin op te knappen ben ik zo blij met de behandelingen van Hanny. Ik zat in een burnout en de verbeteringen gingen zeer geleidelijk aan, maar ik voel me nu zoveel meer ontspannen en in staat om van het leven te genieten. Het was fijn dat de consulten op afstand gingen zodat ik rustig thuis kon blijven. Vóór en na de behandeling hadden we dan contact via telefoon en mail en ik merkte dat Hanny heel goed kon voelen hoe het voor mij geweest was. Ze was altijd attent, liefdevol en zorgzaam en ik kon er met al mijn gedachten en twijfels terecht. Het was ook fijn dat ik niet in detail mijn leven op tafel hoefde te leggen, maar alleen mijn klachten. Zo was er ook genoeg ruimte voor mijn privacy. Kortom, ik ben tevreden en blij dat ik via deze methode mijn "rugzakje" voor een groot deel heb kunnen legen. Bedankt hoor Hanny!
Mariska De langen
23-07-16 22:58:25
Lieve Hanny, het heeft even geduurd maar ik dacht ik kijk de vakantie even aan.
Je hebt Sjoerd behandeld met veel dingen, maar het ging mij vooral om zijn balonnenangst.
Op vakantie zijn wij ballonnen tegen gekomen en hij bleef rustig, hij vond het niet leuk, maar hij bleef rustig en keek wel, na een tijdje wou hij echt weg.
Voor jou behandeling was dat heel anders
Anoniem Anoniem
08-07-16 22:39:50
Na 3 behandelingen op afstand van onze zoon zijn wij blij dat wij deze stap hebben genomen om jouw hulp in te schakelen. Het eten gaat veel beter, hij wil nu wel alles proeven, eet met smaak. Nog niet grote hoeveelheden warm eten maar dat bouwen wij langzaam op. Sinds de behandelingen zit hij ook veel beter in zijn vel. Hij is vrolijk, aanhankelijker en zingt heel vaak. Ontzettend bedankt en mocht het nodig zijn dan weten wij je te vinden.
Anoniem
20-06-16 15:49:31
Na een drietal behandelingen is vooral de stress afgenomen en ben ik weer wat beter bestand tegen de waan van de dag.
Petra van Noordenburg
18-04-16 19:00:20
Hoi Hanny,
Bedankt dat je onze zoon geholpen hebt. Hij heeft moeite met dingen loslaten en moeite met concentreren. Jij hebt op afstand Qure op hem toegepast. Zonder dat hij het zelf wist begon hij dat hij tijdens het leren zich beter kan concentreren. Ook merken we dat hij gebeurtenissen sneller kan loslaten en het minder heftig bij hem binnen komt.
Bedankt!
Grace Duval
10-04-16 20:49:24
Hoi Hanny, jij hebt me uitgenodigd om eens te ervaren wat energetische therapie is. Het was een mooie ervaring. Je bent professioneel en gaat respectvol met je clienten om. Na de 2 de behandeling voelde ik me heel fijn. Ik heb van jou een tip gekregen hoe ik de dingen die me bezighouden kan loslaten. Dank je wel.
Grace
Mirjam Backus
03-04-16 15:39:14
Lieve Hanny,

Bedankt voor de 3 helende en rustgevende sessies. Tijdens de sessies was het al heel bijzonder om te ervaren hoe mijn lichaam reageerde. Jouw behandelingen zorgen ervoor dat ik de kracht in mijzelf kan vinden en de dingen die mij belasten kan loslaten. Professioneel, integer en inspirerend!!!

Lieve groet,
Mirjam
Marja Gruters
04-02-16 18:33:10
Hallo Hanny,
Ik heb met plezier 3 behandelingen in jouw rustgevende praktijk gehad. Het was zeer bijzonder om te voelen dat er iets gebeurde in mijn lichaam. Ik heb echt baat bij jouw behandelingen. Je bent professioneel en geeft advies waar ik iets mee kan. Dank je voor je hulp
Groet van Mar
Anoniem
31-01-16 18:00:04
Hoi Hanny.
In een moeilijke periode in mijn leven heb jij me geholpen weer mijn balans te zoeken en te vinden. Vanaf de eerste keer was jij ervan overtuigd dat me dat ging lukken en dat gaf mij zoveel vertrouwen!
Je hebt me geleerd om thuis ook mijn rustpunt te vinden en dat helpt me nog steeds. Jouw manier van werken is open, vriendelijk, en zeer professioneel. Dank voor je aandacht en hulp.
Beu
11-12-15 19:00:05
Met mijn dochter van 9 bij Hanny geweest. Ik heb weer een meisje thuis dat lekker in haar vel zit, weer helemaal zichzelf kan zijn. Thx Hanny
Marjon van Lohuizen
29-11-15 20:52:19
Lieve Hanny,
Onvermoeibaar en altijd bereid te helpen , hielp je me door een lastige periode in mijn leven heen. En nog steeds help je me daar waar nodig. Ik ben je enorm dankbaar !
Lieve groet, Marjon
Leny van Kempen
25-11-15 11:56:17
Hoi Hanny,
Ik ben blij dat nu veel mensen met deze mooie website jou kunnen bereiken om een behandeling te kunnen onder gaan. Met mij heb je een lichamelijk probleem op kunnen lossen, waarvan de oorzaak 30 jaar geleden lag.
Ik wens je succes met dit mooie werk.
Liefs Leny
irene wolters
25-11-15 06:51:16
Hallo Hanny,

Wat een mooie en duidelijke site. Als collega een behandeling bij je ondergaan. Wat ben je professioneel! Het was heel fijn zelf een behandeling te ondergaan, ook bij mij werd een oud thema opgelost.
Op jouw behandelbank liggen doe ik met plezier.
Ik wens je heel veel succes in je fijne praktijk. Je praktijkruimte geeft al rust bij het binnenkomen en voelt heel erg goed.
Met een lieve groet
Irene
Helene Mertens
24-11-15 21:46:51
Hallo Hanny,
Mijn complimenten voor deze mooie site. Een site die aangeeft dat de eigenaar serieus en gedreven aan het werk is. Sowieso al een bewonderenswaardige instelling om anderen te helpen met je competenties en kwaliteiten. Ik heb er zeker baat bij gehad en weet je te vinden wanneer ik je weer nodig heb. Klinkt afhankelijk maar de gedachte loslaten dat er ook dingen zijn die je niet alleen kunt, geeft lucht en ruimte. Ik wens je veel succes en ik weet zeker dat ik nog eens bij je 'lig'. Lieve groet, Helene.
Hennie van Maarseveen
24-11-15 20:45:47
Hé Hanny, wat een verrassing dat je al je eigen site hebt. Ik heb het allemaal gelezen en het is duidelijk opgezet. Petje af voor je dat je dit bent gaan ondernemen. Heel veel succes gewenst met de start en ook veel cliënten gewenst die bij jouw weer vrolijk, energiek en pijn vrij zullen vertrekken na een behandeling. Ik heb zeker daar vertrouwen in dat je dat gaat lukken, gezien je betrokkenheid, openheid, en je natuurlijke communicatievermogen bij kinderen en nu ook bij volwassenen. Liefs, Hennie en ook van Roel
Fientje Broess
24-11-15 19:10:16
Hoi Hanny!
Veel succes met je eigen praktijk.
Het gaat je vast lukken, want je bent echt goed en gedreven.
Zelf heb ik je hulp al meerdere malen mogen ervaren! Heel bijzonder en het heeft geholpen! Als er weer iets is, weet ik je te vinden.
Liefs,
Fientje
Helen van den Eertwegh
24-11-15 18:38:10
Hoi Hanny,
Dank voor je hulp toen ik mijn been heel naar gestoten had tijdens de gym. De pijn werd direct veel minder.
Arij Fillekers
24-11-15 12:13:40
Lieve Han,

Veel succes met je nieuwe praktijk!

X
Tonen: 5  10   20