Gastenboek

45 berichten op 9 pagina's
gon Gon Fillekers
17-02-23 10:29:16
Han wilde mij 3 behandelingen geven omdat ik een heftig jaar achter de rug heb en voor een operatie aan mijn buik stond.
2 behandelingen waren bij haar thuis voor de operatie en 1 er na op afstand.
ik heb m.n. de behandelingen bij haar thuis als erg prettig ervaren. Ik was na de behandelingen totaal ontspannen en dat bleef een aantal dagen daarna nog zo. Ook omdat Han de tijd nam na de behandeling voor een gesprek. Nu werk ik aan mijn herstel thuis en daarmee helpt de behandeling op afstand zeker om me rustig en ontspannen te voelen. Heel prettig! Bedankt Han.
Jolanda P
04-01-23 10:41:34
Hanny is een prettig en warm persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Opvallend vond ik dat de stand van mijn voet weer in de juiste richting staat, zelfs al direct na het eerste consult. Ook zijn mijn lijf en hoofd meer ontspannen en kan ik op basis daarvan anders naar zaken kijken. Hanny helpt je ook met haar inzichten, ze denkt met je mee.
Gewoon doen dus!
Astrid R
14-01-22 13:10:54
Ik ben in contact gekomen met Hanny omdat onze hond veel last had van jeuk. Ook had hij erg rode ogen en regelmatig onrustig gedrag.
Hanny heeft hem meerdere keren op afstand behandeld. Steeds merkte ik in de dagen daarna verschil. Zo fijn! Zijn ogen werden minder rood en hij had duidelijk minder jeuk. Ze heeft ook een keer gewerkt aan de onrust in huis. Die avond voelde ik een serene rust in huis, dat was echt een verademing. En ook nu, ruim een maand later voel ik nog steeds dat er meer rust is in huis! Nogmaals dank voor je fijne hulp Hanny!
Ferdy L.
27-01-21 17:53:04
Bij binnenkomst ervaar je meteen de hartelijke warmte en rust. Hanny is zeer betrokken en bood houvast in een voor mij moeilijke periode. Na iedere behandeling voelde ik mij rustiger en vooral de derde en laatste sessie heeft op mij de meeste impact gehad. Het proces heeft zich daarna voortgezet en ik ben in een positieve opwaartse spiraal terecht gekomen. Ik heb de zaken inmiddels weer op de rit en wil hier nogmaals mijn dank uitspreken.
Raymond T.
07-12-20 11:21:28
Via een kennis bij Hanny terecht gekomen. Door de vele stress in mijn leven kon ik niet meer echt bij mijzelf komen en daar had ik enorm last van. Na het eerste bezoek aan Hanny waren mijn hoofd en lijf al een stuk "leger". Na 3 bezoeken was ik een heel stuk rustiger en voelde een soort van sereniteit in mijn lichaam. Mijn gedachtes en handelen zijn weer in één lijn met elkaar en dat geeft een rust en levensvreugde.
Wat er precies gebeurd tijdens de behandelingen is voor mij niet helemaal te verklaren, maar heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen.
Tonen: 5  10   20